Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Valakik ülnek a lelkemen....

2007.02.15. 21:20 | piroskaesfarkas | 11 komment

Néha úgy érzem, mintha egy nagy kő lenne rágördítve a mellkasomra, vagy ülnének rajta gonosz kis manók, valahol legbelül.

Ez akkor szokott előfordulni, ha valamin sokat rágódom, vagy amikor közszereplést kell vállalnom:-), mint pl. a prezentációknál, márpedig holnap tartanom kell egy nagy előadást egy gigantikus tenderen.....Erről már meséltem, hogy hiába minden ötlet, technika, bár nyitott vagyok az új javaslatok iránt, de eddig egyik sem működött (mint pl. képzeljem el, hogy meztelenül ülnek, vagy hogy a mogorva és kötekedő hallgatóságról jusson eszembe, hogy ők is járnak wc-re, vagy hasonlók....).

Meg vagyok győződve, hogy a számítógépek és egyéb kütyük nem bírják a kisugárzásomat, és valami hasonló véleményen van E., aki egy barátom és egyben a rendszergazdánk (vagyis fordítva, mert előbb volt rendszer gazda, majd utána barátkoztuk, a két smartos-hahaha), mert minden számítógép bedöglik a kezeim között, számára megfejthetetlen módon. Bár, ő inkább azt mondja, hogy össze-vissza rákattintok feljövő ablakokra, és nálam minden következetesen a "nem" menüpontot jelenti, mondván, abból nem lehet nagy gubanc, ha valamit elutasítok vagy kinyomok:-) Hát, lehet, hogy így van, de az tény, hogy ma pl. mindenki másnak működött a levelezése, csak az enyém nem, és közel 60 perces telefonbeszélgetés és navigáció után tudta csak kibogózni az általam összekuszált szálakat....És azzal is engem vádol, hogy az otthoni laptop is az én ténykedésem által lett ufó, na, pedig ahhoz aztán semmi közöm sincs, de tényleg!?????

A főnököm ma jelezte, hogy jövő héten együtt akar ebédelni velem, és kimegyünk valahová. Még sosem akart a társaságomban enni, kivéve, ha ügyfelekkel mentünk üzleti találkozóra....!!??? Remélem, csak valami jó dologról lehet szó, bár arról meg miért nem itt beszélgetünk??? Most ezen is izgatom magam, csak tudnám, hogy miért...

Még ki sem tudtam próbálni az szuper kis zenelejátszós szerkezetemet a futógépen, mert tegnap a romantikus vacsora (végül nem japán lett, mert el kellett rohannom délután egy ügyfél meetingre, és nem értem vissza az étterembe, ahová meg a párom akart vinni, sajnos nem kaptunk helyet, így én rittyentettem egy fincsi otthoni vacsit) miatt maradt el gyaloglás, ma meg nem jutok haza a munkából, pedig nem szerettem volna két napot kihagyni egymás után....Most állítjuk össze a prezentációt, és ilyenkor legtöbbször hajnalig várunk egymás anyagaira, hogy végre összeálljon a kész mű. Közben azért néha meghallgatom Moby és Sade dalait, amit tegnap CD-ről töltött át nekem a párom (még mindig nem tudom, hogy miként kell a netről letölteni), némileg enyhíti a nyomást.

De valakik ott ülnek a lelkemen, és lóbálják a lábukat....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr8036899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.02.15. 23:44:28

Szal írod a prezidet, meg a prezit a prezis szitukról ide a postba bele!:))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.16. 09:36:47

Két grafikon között felüdülés a rizsázás a blogomban:-))) De nem mondhatod, hogy nem köszöntem Rád!

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.02.16. 10:28:42

Képzeld akkor azt a komoly szituban, hogy Te egy alapjában véve nagyon rendes és tisztességes, jó indulatú és aranyos lány vagy, aki tényleg nagy lelkiismerettel és odafigyeléssel készült az egészre, és jó szándékkal szeretnéd is bemutatni.
De emberből vagy, és annyit tudol, amennyit tudol, és hogy azt tudjad, azért viszont tőled telhető maximális energiával és odafigyeléssel készültél, nem csak most így erre, hanem úgy általában az egész életedre.
Ha amit teszel, az őszintén és jó szándékkal teszed, a tőled tellhető maximális igyekezettel, akkor minden egyéb dolog le van szarva!
Aki ezt nem érzi, és irányodban sem ezzel a korrekt emberséggel gondolkodik, azzal sajnos úgy sem tudsz mit kezdeni.
Szerintem bárkihez közelebb kerülhetünk gyengeségeinkkel együtt, ha azokat őszintén felválalljuk, mint színjátszó műkeménykedéseinkkel, amikből úgy is kilóg az a bizonyos baszott nagy lóláb!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.16. 10:43:17

Köszönöm, Bcyke! Már arra is gondoltam, hogy kit érdekel, ha látják, hogy izgulok (bár állítólag nem látszik), de az sem segít......
De figyuzzál csak!!! Kimazsoláztam ám egy szót az írásodból, mi az, hogy "alapjában véve" rendes, kedves, stb. vagyok?????????????????????????????????????????????????

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.02.17. 09:39:19

Hát akor nem gondoltál eleget rá.:)))
Addig kell gondolni, meg helyesen is kell gondolni, úgy össze meg vissza, innen meg onnan, amíg csak már jó nem lesz.
Munkálkodni kell, törekedni, míg ott nincs az eredmény, hogy nincs a para, vagy ha van is le tudod szarni az egészet.
Alapjában véve, lehetne gyakorlatilag végül is.
Mikor az ember saját magáról elmélkedik saját magának, akkor csak kék valami kis távolság feltevő szerényítő alaphang, még is milyen hülyén nézne ki az, ha így szaladna neki, hogy kurvára, meg teljesen, meg ilyenek.:)))))))))

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.20. 09:47:52

Én túlpörögni szoktam valamit. De mostanában sikerül leállni róla, de nagyon kell akarni. Kb. olyan ez, mintha teljesen azonosulnék a túlpörgött dologgal, s amikor észreveszem, h nem, én nem is ez vagyok - na akkor jön a nagy nyugi.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.20. 12:19:47

Találtam gyógynövényes cuccot, hátha attól lenyugszom:-)))
Van olyan is, hogy nincs is semmi esemény, nem is tudom az okát, csak izgulok, szorongok, de hogy mitől?????

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.20. 12:28:10

Erre te kell rájöjj, és te kell mjad változtass rajta. (Most aztán okosabb lettél, ugye?... :) )

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.02.21. 11:53:35

Na az az igazán meleg, mikor már nem is tudod mitől!
És ez most komoly!
Akkor már szinte mindentől, az azzal egyenlő, olyan mélyen van benned.
És ez már nem sima természetherbária.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.21. 19:15:17

Elég lesz az:-) Mindig is megéltem a végleteket, vagy bőgök, vagy nevetek:-))) Na jó, néha csak úgy vagyok....
süti beállítások módosítása