Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Drága Nyúl!

2007.02.14. 11:21 | piroskaesfarkas | 5 komment

Talán még az előző levelemet sem volt időd elolvasni, vagy ha igen, még biztosan nem volt érkezésed intézkedni, így remélem, hogy időben értesítelek a változásokról.

Történt ugyanis tegnap este, hogy amint munka után beszálltam a párom mellé a kocsiba, máris kezembe nyomott egy pikáns kinézetű virágot, ami egy hosszú, vastag száron lévő marha nagy és hegyes bimbó (majd állítólag piros amarilisz lesz belőle, bár most inkább hasonlít valami perverz dologra). Majd kérdezgetni kezdett, hogy én mit rejtegetek Neki, mit vettem Bálint napra, mire jeleztem, hogy romantikus vacsorával készülök, amit nem hitt el, mármint azt, hogy nem lesz meglepi, és megdöbbenve kérdezte:

"Te nem vagy már szerelmes?????". Pedig tényleg "csak" romantikus japán vacsit készítek, ami abból áll, hogy megrendelem a japán étteremből a sok finomságot, majd hazaviszem, és megterítek, mintha én csináltam volna (volt már ilyen alkalom, és akkor még be is öltöztem, és még a hajamba is tettem pálcikákat:-)

Mikor hazaértünk, kivittem a kutyákat, rohangáltam egy kicsit velük az utcán, majd gyors simi+etetés a madaraknak, kutyáknak, és vettem is a futócipőmet meg a laza szerkót, feltornyoztam a hajamat a fejem tetejére, és indulhat a 40 perces cérnulási program. Ahogy lebaktattam, kezemben a zoknival és a cipőmmel, rögtön megláttam egy nagy papirt, rajta "Ne lépj rá (pontosabban elírással NÉ LÉPJ RÁ!)!!!!", felemeltem, és mit találok alatta????? Egy mp3 lejátszót, csodaszép kis dobozkában!!!!!!!!!!!!!!! Egy annyira szépet!!! Gondolom, hogy nem te voltál, és ha kizárom annak a lehetőségét, hogy titkos hódolok a risztórendszert kiiktatva napközben bejutottak a pincénkbe (akár Tom Cruise a Mission Impossible c. filmben), akkor ez csakis a PASIM lehetett!!!:-))) Már csak azért is rá gondoltam, mivel tegnap délután felhívott, és a következőt kérdezte:"Ha kapnál valakitől valamit, akkor milyen színűt szeretnél, kéket, rózsaszínt, ezüstöt vagy feketét?"-mivel én nem tudtam miről is van szó, hogyan mondjam meg????:-)))

A tegnapi futós-riszálásomat még a recsegős CD lejátszóval csináltam végig, de közben azon agyaltam, hogy milyen zenéket fogok összeválogatni, amelyekre jól tudom majd kapkodni a lábamat:-) A tegnapi eredmények: 45 perc, 4,1 km, 313 elégetett kalória)Közben megtaláltam a pókot, szerintem tényleg ugyanaz lehet, mint aki a múltkor megmenekült, de most a plafonról ereszkedett le, vagy szőtte a hálót, és erőt kellett venni magamon, hogy felfelé menet ne suhíntsak oda neki a csukámmal.....

Este próbáltuk megfejteni ezt a csuda kis szerkezetet, -ami annyira pici, vékony, ezüst és elegáns- hogy miként működik, és egy CD-t már le is töltöttünk rá, mert azt még nem tudom, hogy a netről hogyan kell majd mp3 zenéket leszedni, és egyáltalán azért fizetni kell -e?

Szóval, talán majd máskor még szükségem lesz a segítségedre, de idén nem kell külön fáradoznod miattam, megelégszem a csoki tojással! De persze, ettől függetlenül gyere bátran, lesz sonka, tojás, barka ág feldíszítve, csirke alakú fa szalvétagyűrű, meg minden, amit beígértem.

Üdvözlettel,

Piroska

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1836493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.14. 23:26:31

használd egészséggel!
milyen a csirke alakú fa szalvétagyűrű?

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.15. 11:50:50

Szia Edina! Köszönöm!:-)
Láttam egy egész szettet, amiből megvettem a mamámnak egy konyhai táblát. Mindennapos használatra is jó, világos barna-bézs színű készlet, tyúkokkal, fehér-zöld kiskockás széllel, édes!! És vannak hozzá szalvéta karikák, fából kifaragva, rusztikus kinézetű tyúkok:-))) Van mindenféle méretű tál, terítő, minden!!!! És ugyanez létezik levendulásban, stb. Keresek Neked képet!!!

Pöttye (törölt) 2008.09.28. 12:12:39

Tündériek voltatok..vagytok:)

Piroska 2008.09.29. 10:34:56

Na pont ezt a zeneberendezést nem találom, úgy eldugtam......:-(
süti beállítások módosítása