Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kedves Nyúl!

2007.02.11. 14:36 | piroskaesfarkas | 4 komment

Tudom, hogy még jól megérdemelt hosszú szabadságodat töltöd, és talán márciusban kezdődik Nálad a "nagyüzem", de gondoltam, még sosem kértem semmit, így most az egyszer kivételezhetnél velem:-)


Tisztában vagyok azzal is, hogy nem Te vagy a Télapó, és Neked nem lehet csak úgy kívánság listát írni, meg ugye főként tojás termelőkkel, és csoki- meg parfüm gyárakkal állsz kapcsolatban, de ennek ellenére megpróbálhatnál a kedvemre tenni.
A helyzet az, hogy ismét elkezdtem futni, a cérnulás érdekében (megjegyzem sok répát is eszem, és ez nem nyalizás, vagy ilyesmi, mert tényleg igaz), és mivel erre képtelen vagyok zene nélkül, a papa által nekem ajándékozott discman-nel próbálkoztam, ami sajnos nem a legjobb konstrukció, mivel ha nem tartom teljesen egyenesen, akkor bemondja az unalmast.


Próbáltam biztonságosan elhelyezni a futógép kapaszkodó korlátain is, de így többször is beleakadtam a fülhallgatóba, és ugye Te sem gondolod, hogy leszorított kézzel kéne végig döcögnöm negyven percet, közben meredten bámulva a zsinórt????


Hogyan is tehetném, mikor a kúlendögeng a lédiznájtot ordítja a fülembe, és arra bizony riszálnom kell, ami rögtön meg is magyarázza, hogy miként történhetett az, hogy a flesdensz száma közben (még a hajamat is kibontottam a hiteles ábrázolás érdekében, és úgy tiportam a gépen, mint akit megrázott az áram, hetes fokozatra gyorsítva) egy erőteljesebb mozdulatsornál beleakadtam a zsinórba, ami először kitépte a kis szivacsokat a fülemből, majd a discmant átrántotta a fejem fölött, és a mosógépnek csapódva leesett a földre.......Úgy látszik, amennyire béna kis szerkezet, annyira strapabíró is, mert semmi baja nem lett, azon kívül, hogy megkarcolódott egy kicsit, de mivel eredetileg sem egy szép darab, ez egy cseppet sem zavar.

Mindegy is, hogy mp3 lejátszót (jó lenne az is, mert haladnék a korral) kapsz , vagy CD lejátszós rádiót(az is jó, mert akkor nem kell fülhallgató), vagy discmant (ha nem kell szög egyenesen tartani, és rátehetem a derekamra).

Tegnap beiktattam egy 20 perces futós szakaszt is a gyaloglás közé, és olyan hevesen kalimpáltam a kezeimmel, hogy ma reggel úgy érzem, mintha vakbélgyulladásom lenne, vagy valami hasonló, mert a derekam úgy sajog, ami ugye azt jelenti, hogy élednek az eltunyult "kölyökkutya" izmok.

Egyébként, tegnap is 40 percet nyomakodtam a szalagon, é ezzel 310 kalóriát égettem, és kicsit több mint 4 kilómétert tettem meg a pincében:-) Ebből is látható, hogy nagyon is komolyak a szándékaim, és hosszú távú terveim vannak.

Na és én mivel teszek a kedvedre? Lassan elkezdem a húsvéti előkészületeket. Már a jövő héten elmegyek a nagykerbe, ahol kinéztem még karácsony előtt egy tyúkos szettet, amihez tartoznak szalvétagyűrűk, fából, melyek tyúkot ábrázolnak, és nagyon jópofa, meg salátástálak, és egy nagy tálaló edény is. És túúúdod, lesz barka ág, meg tojások, meg az a nagy, régi fából faragott tyúk, mint minden évben! Csinálok sonkát, tojást, meg salátákat, és biztosan jönnek vendégek is, ahogy ez általában lenni szokott.  A párom meg megint ír nekem locsolóverset, ahogy eddig is (tényleg, lassan kiadhatnám könyvben:-). Jó buli lesz:-)

Ha úgy érzed, hogy ezzel a zene lejátszós cuccal nem várnál Húsvét hétfőig, mert akkor úgyis sok a dolgod, hozhatod sokkal előbb is, nem fogok neheztelni Rád!

Előre is köszönöm!!!

Üdvözlettel, Piroska

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr6335696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.02.12. 12:31:15

drukkolok, h Nyúl is olvassa a blogod! :)

Piroska · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.12. 13:50:10

Szeintem Nyúl időnként bekukkant ide, csak meglátja a levelemet:-))

Jaj, más téma, de láttam a gyűrűdet a képek között, nagyon szép! Gratulálok!!!

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.02.12. 21:57:33

Tényleg te Nyúl, tényleg!

Ez a Piroska olyan nagyon megérdemli azt az MP3 cuccot, hogy tényleg nagyon!
Főleg hogy vannak már mindenféle ilyen jó kis sporthoz gyártottak!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.02.13. 10:04:51

Bcyke!!! Nagyon köszönöm a kampányolást!:-))) Igazi legjobb virtuális cimbim vagy:-)
süti beállítások módosítása