Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Believe

2007.01.27. 11:40 | piroskaesfarkas | 2 komment

Az igazán hangulatos reggelek azok, amikor nem az óra csengésére ébredünk, hanem csak úgy, magunktól, és ezért már este átkódol az agyunk egy másfajta, nyugodtabb alvás módra, amikor nincsenek időkorlátok, addig alszunk, amíg jólesik.

Szépen, lassan érkezem meg valahonnan, varázslatosan messziről,  az álmaimból....... már majdnem ébren vagyok, de a szemeimről még nem tudom felhúzni a redőnyt, csak megfigyelek, vajon Ő is felkelt -e már. Nincs mellettem, és mivel a kutyák sem rohantak le hirtelen (még azt is meghallják, ha résnyire nyitom a szemem), biztosan  a reggeli hosszú sétájukra mentek.
Kint apró hópihék kergetőznek a szélben, éppen csak belepik a házak tetjét és puha köntösbe öltöztetik Titusz ágait.

A kellemes nyújtózkodásomat és a bámészkodást mobil csörgése szakította meg, a Pasim mamája azért hívott, hogy valami konyakos húst akar csinálni, és talált is egy régi üveget, amit még valami utazásunkról hoztunk neki vagy 10 éve, és érdeklődött,  vajon jó -e az még????? Hát én azt honnan tudjam, sosem ittam konyakot, csak a csokiba csomagolva csúszott már le a torkomon:-)))) Ha az óra nem is csöng, a mamája biztosan......Vannak az esti érdeklődös hívásai, 2-3-szor, meg a hétvégi reggeli, valami fontos kérdésnek álcázottak, és az esemény-követő telefonok, amikor azért hív, hogy láttuk -e ezt vagy azt a TV-ben, vagy hogy vegyünk gyorsan gyógyszereket, mert áremelés lesz, és vannak a túlzott aggódós jelentkezései, mint pl:van -e a pasimnak meleg zoknija (???), nem zárt -e el minket a hóesés (általában az az 1-2 cm), van -e fűtés és elég meleg van -e, stb........

Reménykedek, hogy vasárnapra több havat is küldenek odaföntről, hogy bevethessem az egyik karácsonyi ajándékomat, a "hóember építő szettet". Szerintem nagyon jópofa! Egy díszdoboz, amiben a következőket találtam: piros sál, kis vödör a fejére, egy kis seprű, egy műanyag répa (ezt biztosan igazival fogom helyettesíteni), egy kis zacskóban szén golyók, és egy üveg pálnika, valamint egy használati utasítás, hogy az építés melyik fázisában húzzuk meg az üveget:-)))


Mára nagy könyv vásárlást terveztem, mivel nincs most olyan könyvem, amit szívesen olvasnék, így gondoltam céliányosan elmegyünk a nagy L könyvesboltba, de valószínű, hogy ez most elmarad.

Minden programot lemondtunk máról, csak magunkra gondolunk, és a tervek szerint összedobok egy nagy fazék finom, forró leves, amit majd az esti csípős séta után, a kandalló mellett fogunk megenni (ami belerondíthat a programba, hogy ma is van póker bajnokság....!!??:-))))

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7531381

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Look At This 2018.02.11. 05:48:40

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.01.28. 23:10:38

ezek a ál-hívások... :) nekünk sikerült a mamát leszoktatni róla, igaz most a másik végletbe kerültek át a szülők: egyáltalán nem telefonálnak... persze sehogy sem jó, egyik félnek sem...

várjuk a könyvajánlókat! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.01.29. 10:03:44

Ez a veszély nem fenyeget, mi nem tudjuk leszoktatni:-)))

Na igen, a könyvek.......nem jutottam el, persze.
süti beállítások módosítása