Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Elér -e a lábujjam a kád végéig????

2007.01.04. 17:06 | piroskaesfarkas | 2 komment

 A fürdőszobánk története folytatódik. először is, végleg szakítottunk Csigával, aki a víz- és villanyszerelőnk, és aki marha lassan és mint utólag kiderült, borzasztó drágán is dolgozik. Kb. két hónapja eljött, felmérte a munkát (12 nm-es fürdőszoba, ahol már a vizet és a villanyt a előző gépész kialakította, csak be kell kötni a kádat, a két mosdót, a wc-t és bidée-t, és a villanyvezetékeket kellett csak kicsit odébb vinni, vagy átkötni). Erre adtunk neki 55 ezer Ft-ot az elején, vagyis a Pasim, és annyit fűzött hozzá, hogy legyen ez elég mindenre. A gyorsaságáról már írtam, hogy vagy 8-szor járt nálunk, és általában egy egész napot szöszölt ott 2 fiatal sráccal, akiket irányított.

Karácsony előtt nem sokkal hívott minket, hogy számoljunk el, mert tartozunk még 110 ezer Ft-tal!!!???? Szóval 170 ezer Ft-ot akart kérni a munkákért.....Totál bepipultam, és a párom elkértem mailen az elszámolást, hogy szerinte miért ennyi és kifejeztük rosszallásunkat. Csiga ecsetelte, hogy órabérben 3-an dolgoztak nálunk??!!!! Órabérben, miről beszél, ott teázgatott nálunk órákig, meg habos kakaót ivott, meg sörözött a papámmal?????? FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Megint megszívtuk......

Karácsony után közölte, hogy jön a pénzért, de mondtuk neki, hogy jöhet, de ezt át kell gondolni. Az ismerősünknél pl. az egész ház gépészetét (anyag nélkül) csinálja meg az emberük 160 ezer Ft-ért, kazán bekötéssel, meg minden.....

Úgyhogy végül mondtuk, hogy adunk még egy 50-est, és felejtsük el egymást.....Megint csalódtam egy alvállalkozóban, meg sem lepődöm.

De legalább tudunk fürdeni, bár, mivel ott még nincs fűtés, még akkor is elég hideg van, hogy nyitva hagyjuk az ajtót...

Talán már írtam, nem tudom, de kiderült, hogy nem érek végig a kádban, és így lecsusszanok az aljára:-))) Ez egy egyszerű kád, de hosszított, és 190 cm, és nagyon íves a belső kialakítása. Namost, vettünk két fejtámlát hozzá, hátha akkor a nyakamnál fogva fent tudom tartani magam, de így meg nem igazán lehetett relaxálni, hogy megfeszített inakkal lengedeztem a víz felszínén, úgyhogy a másik oldalára is felszereltünk egy támlát, hátha elérem a lábujjammal, és úgy ki tudom feszíteni magamat, de így sem ment. Ha sokat fürdőzöm, jó kis bika nyakam lesz az év végére:--))))) Viki kolléganőm javasolta, hogy vegyek a kád aljára babáknak gyártott csúszásgátló ülőkét, vagy mi a csudát, és hátha azzal:-))

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr3025964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: imagenes de ramos de flores para cumpleaños en facebook 2017.12.31. 04:32:11

Big Data Konferencia @ Pécs 2017.11.30 - Kereső Világ: keresés, szövegbányászat, big data

Trackback: Haga clic en este 2017.10.26. 14:50:22

Szállások - Közgazdász-vándorgyűlés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.01.06. 10:57:09

Tudod Piroska, van az a kis gyerek karúszó cucc, amit fel kő fújkálni levegővel - de lehet annál könnyebb gázzal is, így még komolyabb a hatás - és úgy ráhúzni felkarra.
Így ezzel szerintem szabadon lebeghetsz, sőt még mozoghatol is a nagy kádban, a jó kis gyerekkoridőutazásfílingről nem is beszélve, ami így akkor már nem csak sima relaxot biztosít, hanem egyenesen reinkarnációs hipnózist.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.01.06. 15:01:04

Köszi Bcyke!!! most kaptam egyet ajándékba, csak az a baja, hogy gyerekméret, és nem jön fel a karomra (vagy a karom vastag):-)))
süti beállítások módosítása