Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Duzzogó

2014.02.10. 15:53 | piroskaesfarkas | 2 komment

Feltűnt, hogy egyre gyakrabban hallom Tőle, hogy "tessék?". Ezért aztán megkértem Apacát, hogy fordítson nekünk hátat, mi meg Nünüvel a falhoz támasztkodva felültünk és azt játszottuk, hogy Apaca suttogva, majd egyre hangosabban ismétli a szavakat, nekünk pedig be kell kiabálni, ha halljuk, mit mond. Megdöbbentő volt. Amit én már régen hallottam, azt láthatóan Ő még csak nem is észlelte, s mikor már hangosabban szólt hozzánk, akkor is gyakran csak találgatott, mi lehet az, amit hallott.....Főleg azért volt ijesztő, mert december elején voltunk hallásvizsgálaton, ahol kiderült, hogy jóval az átlag feletti a hallása (ez sem jó ám), mennünk is kell majd terápiára elvileg. Erre most meg nem hall a gyerek? Szerencsére azonnal fogadott minket a gégész (magán persze), és megállapította, hogy Nünü mindkét fülében lötyög valami savas trutyi, ami leszigeteli a hallását, valamint jó duzzadt az orrmandulája. Most harmadik hete fülsapkázunk, csöpögtetünk és krémezünk az orrba, szedett nyákoldót és a héten megyünk kontrolra. Talán javulni látszik, de nem vagyok benne biztos. Erre jött egy lábfájás, pont azon az estén, mikor a gégészhez mentünk. Bal lába hátul, térd magasságban. Három napig fektetnem kellett, kenegettük, gyerekorvos szerint valószínűleg a fülizé miatt. Voltunk ortopédián is vele (magán persze....), bár akkor már nem sántított és nem fájlalta, de megmutattam, mert pánikoltam miatta. Az a fura, hogy nem volt igazán náthás, nem fájlalta a fülét, nem volt semmi komoly baja látszólag, csak egy egészen kicsit köhögött, azt is inkább éjjel, és mégis a hallása vagyis a nemhallása tűnt fel. Az ortopédbácsi is mondta, hogy szerinte is csak a gyulladás miatt és nem röntgenezné meg, ha nem muszáj, ne sugarazzuk a gyereket, egy hét kimélés. Na itt tartunk most. Ami még nagyon aggaszt, hogy nborzasztóan sápadt és karikás a szeme. Úgyhogy most kaptunk beutalót vérvételre. Pánikolok megint. Most feltúrom a netet, hogy találjak olyan kedves és jó bökőnénit, aki kijönne hozzánk házhoz vérvételre (tekintve az egy évvel ezelőtti rémes élményeket, ezt találtam talán jobb megoldásnak...). Remélem, nincs semmi komoly baja. És ha nem futkorászhat, akkor pedig duzzog.

_DSC8759ff.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr765807862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuti 2014.02.12. 15:13:09

Jujj de találó kép!!! Mi is orrmandulával küzdünk.. megijesztettek, hogy ki kell venni, bár ezt ki is nőheti a gyerek... antibiotikum antibiotikummal... ez megy nálunk.. gyógysapkáról neked mi a véleményed? én még nem mertem venni. puszik
süti beállítások módosítása