Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Bizonytalanság

2011.07.12. 16:15 | piroskaesfarkas | 52 komment

Később hívott, mint ahogy megszoktam Tőle. Újból megcsináltatta a laborral a péntek délutáni ismétlő vérvételemet, ami akkor nem sikerült jól ugye, vagyis keddről péntekre szinte semmit sem emelkedett (ma vagyok 5 hetes és két napos terhes, ha igen), pedig másnaponta…

Nézzük már meg, hátha a vége jobb! Tovább, akarom!!»

Napzáró fürdőzés

2011.07.12. 13:47 | piroskaesfarkas | 1 komment

   

Nézzük már meg, hátha a vége jobb! Tovább, akarom!!»

Dobozrajz

2011.07.12. 12:24 | piroskaesfarkas | 1 komment

A viharvert tévédobozunk még mindig nagyon népszerű a gyereknél. Van, hogy az Apjával vagy valamelyik vendéggel magára zárják, és elemlápáznak bent, vagy akár egy órán át szöszmötöl benne és rajzol. Kívül-belül tele van az alkotásaival, alig győzöm felülragasztgatni új…

Nézzük már meg, hátha a vége jobb! Tovább, akarom!!»

A kupak

2011.07.11. 08:04 | piroskaesfarkas | 1 komment

Talán az volt az előzmény, hogy amikor Nünü levette a kupakot a filctollról, "kupánvágta" nagyit a kezével. Vagy valami ilyesmi, de ez nem  is olyan lényeges. A nagy viháncolásra mentem át, aminek a lecsengését megörökítettem.

Nézzük már meg, hátha a vége jobb! Tovább, akarom!!»

süti beállítások módosítása